Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси Оплата
Новини поштою

Працівники Житомирської філії Укртелекому зробили свій внесок у благоустрій Тетерівського дитячого будинку-інтернату

27.04.2016

Працівники Житомирської філії Укртелекому взяли участь у традиційній весняній волонтерській акції «Чисте місто», що відбулася 23 квітня 2016 року. Навести лад на території Тетерівського дитячого будинку-інтернату прийшло 20 працівників Житомирської філії та членів їхніх родин

133_1.jpg 130_1.jpg

«Екологічний десант» Укртелекому привів до ладу територію закладу, було побілено 2 км бордюрів та 180 дерев, висаджено квіти, зібрано та винесено 30 кг сміття.

Корпоративна волонтерська акція «Чисте місто» – це приклад соціальної відповідальності бізнесу, яка полягає не лише в стабільній роботі підприємств та сумлінній сплаті податків та заробітної плати. Відповідальний бізнес завжди активно інтегрується у життя міст, сіл та селищ, де живуть та працюють його робітники. Спільні зусилля та командна робота на благо рідних міст та країни краще за все об’єднують людей.

125_1.jpg 124_1.jpg

Загалом на суботник в усіх областях України вийшло майже 7 тисяч співробітників Укртелекому.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за   технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ

Житомирська філія ПАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 0-800-506-800
Поштова адреса: Україна, м.Житомир, 10014, вул.Київська, 20